FAQ

Det dukker alltid opp en del spørsmål – det er forståelig. Vi har samlet mange av dem her, men om du har spørsmål som ikke blir besvart – ta gjerne kontakt med med oss

Levering av vår smart mat

Hvor lang leveringstid har dere?
Vi ønsker at du skal få din sukkerfrie ordre så snart som overhodet mulig. Normalt har du din forsendelse etter 1-2 virkedager, men i noen tilfeller kan det gå 3-4 virkedager

Hva er koster frakten?
Normal fraktkostnad er 59kr. Ønsker du gratis frakt? Det ordner vi! Bestiller du varer for over 500kr sender vi alt gratis til deg!
Husk at fraktkostnader ikke vil bli refundert ved evt retur av produkter

Kan jeg spore forsendelsen min?
Så snart ordren din er klar til å sendes fra oss vil du motta en epost med detaljer for sporing. Vi vet at det ofte er masse trykk på innboksen din, men vi løser det! Du kan til kan også finne sporingsdetaljer på kundekontoen din.

Sender dere til utlandet?
Ja! Er du i utlandet og besøker vår nettside vil du automatisk bli sendt til vår internasjonale nettside. Herfra kan du bestille fra vårt EU-lager 

Sukkerfrie ordrer

Hvilke betalingsmetoder kan benyttes i nettbutikken?
Du kan betale med VIPPS, VISA, AMERICAN EXPRESS, MASTERCARD og PAYPAL. Alle betalinger blir behandlet kryptert.

Jeg har en rabattkode – hvordan bruker jeg den??
Flott! Med en rabattkode får du rabatterte priser på alle våre produkter. Kort fortalt: Når du har lagt til alle produktene du vil ønsker – gå til handlekurden og trykk” LEGG TIL RABATTKODE” Skriv inn koden din og totalprisen din endrer seg. For en deilig følelse!

Jeg vil retrurnere min ordre. Hvordan går jeg frem?
Alle har sin smak og vi har full forståelse dersom du vil returnere noen av NorSweet produktene. Logg deg inn på kontoen din og opprett en retur. Vi sender deg en epost med retur-skjema. Deretter er det bare å sende det tilbake til oss.

Hvilke produkter kan jeg returnere?
Du kan enkelt og greit returnere alt som ikke er åpnet. Vi ber om forståelse for at matprodukter med åpnet emballasje har vi ingen mulighet til å refundere.  Ved retur av NorSweet varer – vær vennlig å pakk dem med omhu 😉

Når får jeg refundert beløpet til min konto?
Vi refunderer ordrebeløpet umiddelbart etter at varene er mottatt på vårt lager og godkjent i vår returavdeling. Det går normalt 5-8 virkedager før beløpet er synlig i din bankkonto.

Kort om NorSweet

Hvor holder dere til??
NorSweet holder til i Sandnes – Midt i matfylket Rogaland. Visste du forresten at Sandnes er den eneste byen i Norge som er medlem av WHO sin liste over Healthy Cities..?

Hva er egentlig NorSweet?
Smart-mat bedrift med en langsiktig plan! Vi utvikler og produserer produkter for aktive mennesker og folk som vil ta vare på helsen sin. Inspirert av Norsk matkultur og tradisjoner – mener vi at våre produkter er fremoverlente. Vår målsetning er at våre produkter skal gi deg et bedre og sunnere liv

Hva betyr egentlig “sukkerfritt liv”?
Som du vet er for mye sukker ikke bra for deg. Kroppen din er ganske enkelt ikke laget for all sukkeret du for i deg gjennom det du normalt spiser i dag. Derfor har vi bestemt oss for å starte en kamp mot det globale sukkerforbruket – og du er invitert!

Hva er egentlig forskjellen mellom NorSweet-produkter og andre sunne produkter?
Vel.. vi lager ikke sportsernæring eller proteintilskudd – vi ønsker enkelt og greit å lage matprodukter som kroppen din elsker! Du skal merke på kroppen og humøret at du har spis et NorSweet produkt!cOg viktigst av alt – vi tilsetter aldri sukker!

Hvordan er produktene produsert? Hvor henter dere råvarene?
Vi er ganske patriotiske og liker veldig godt råvarer fra Norge. Ved å kombinere ernæringsmessig vitenskap og naturlige råvarer – blir resultatet høykvalitets matprodukter basert på mange Norske kvalitetsråvarer.

Passer produktene deres til alle typer dietter?
Absolutt ikke:-)  Egentlig tror vi ikke så mye på dietter, men heller en varig endring i livsstil hvor maten du spiser blir en del av en balansert hverdag . Med det sagt har vi mange produkter som passer perfekt for gluteninntolerans, veganere, vegetarianere og folk på keto-diett. Vi dekker de aller fleste behov