mini_m1

mini_morimi

Heisann!
Jeg har inngått et spennende samarbeid med NorSweet AS – de utvikler og produserer smart mat helt uten tilsatt sukker. Mitt favorittprodukt er garantert serien med kalorifrie sukkererstatninger som er laget av mais! – Du må prøve det – min favoritt smak NorSweet salty caramel ! Søtnignen til NorSweet er utrolig allsidige. Jeg bruker dem i alt fra klassisk hvetebakst, kaker og kjeks til topping av havregrøt og yoghurt eller som pålegg! Ja, du kan faktisk helt fint smelte Sukkererstatningnen og bruke den som sirup! Ikke minst så elsker jeg å lage mine «famøse» protein fudge kulene med dem.
Alt du trenger å gjøre er å smelte litt Norsweet sukkererstatning også blande det med proteinpulver. VIPPS før du vet ordet av deg har du en kalorifattige snack som smaker godt og er proppfull av protein. Ble du nysgjerrige?
En smaksprøve fra NorSweet passer ypperlige for å teste det ut!
Jeg er en søtmons uten like. Med tanke på at min mor er tannlege er det ikke akkurat den beste komboen 😆. Men takket være NorSweet kan jeg endelig nyte det søte med god samvittighet uten å bekymre meg for at det har negativ virkning på helse, tenner eller vekt.

Vi snakkes 🙂

OBS! Jeg har kun 300stk som deles ut gratis.

 Bare ta en titt på min Instagram @mini_morimi så finner du fort fremgangsmåten samt utallige andre spennende oppskrifter med NorSweet sine produkter.