Reward – FAQ

Det er enkelt å bli  med i SweetReward

Hvorfor skal jeg bli med i SweetReward?
Gjennom SweetReward vil vi premiere deg som bruker NorSweet produkter og tilby deg rabatt på produkter og andre spennende fordeler, som f.eks. oppskrifter og tips om hvordan spise sukkerredusert. I tillegg vil vi invitere deg til å ta del i vår FB-gruppe, hvor du kan dele dine erfaringer og få gode venner som deler dine interesser.

Hvordan blir jeg medlem i SweetReward?
Du kan enten bli invitert av en som allerede er med i SweetReward eller du kan registrere deg via norsweet.com/reward

Hvilke fordeler kan jeg oppnå gjennom SweetReward?
Som medlem av SweetReward tjener du SweetPoints, som er vår interne valuta som du kan bruke for å betale for varer du kjøper hos NorSweet. Du vil også få tilgang til en mengde oppskrifter og artikler som vil gjøre vegen mot et sukkerredusert liv enklere.
Les mer på norsweet.com/reward

Hvor mye kan jeg tjene ved å være medlem i SweetReward?
Inntekten beregnes av dine egne kjøp, ved at du tjener SweetPoints som du kan bruke til senere kjøp hos NorSweet. Du kan også tjene SweetPoints ved å dele din entusiasme og kunnskap til venner. Hvor mye du tjener, avhenger av hvor mye du handler for og hvor mye du deler. Jo flere medlemmer som engasjerer seg og skaper salg, jo mer SweetPoints får du som takk for hjelpen med å dele.
Les mer på norsweet.com/reward

Hvordan kan jeg avslutte mitt medlemskap i SweetReward?
Dersom du ikke lenger ønsker å være medlem, kan du sende oss en mail på reward@norsweet.com og vi ordner det. Husk å oppgi ditt brukernavn og si gjerne litt om hvorfor du vil avslutte (frivillig).
Vi gjør oppmerksom på at alle opptjente SweetPoints blir slettet og alle inntjeninger opphører når ditt medlemskap opphører.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med SweetReward for å få vite mer?
Vi har et eget team som følger opp alle våre medlemmer og du når dem via reward@norsweet.com Sjekk gjerne om du får svar på dine spørsmål på norsweet.com/reward før du sender mail, da det kan ta litt tid før vi kan svare deg.