Sukkerfritt Idrettslag

Gjennom Sukkerfritt Idrettslag kan din klubb være med å redusére tilsatt sukker i mat som blir solgt og servert i klubbens regi. I tillegg har klubben mulighet til å få løpende inntekter gjennom kjøp medlemmer gjør i nettbutikken.

Digital Dugnad

 

Her har du muligheten til å hjelpe din klubb til løpende inntekter.

Hva er egentlig sukkerfritt idrettslag?

Et konsept hvor idrettslaget setter fokus på å redusere salg og servering av produkter med høyt sukkerinnhold, på arrangementer og i klubbens regi.

Hvorfor skal klubben bli med?

NorSweet har som visjon å fjerne sukker fra alle kjøkken, og gjennom dette bidra til god folkehelse. Som Samarbeidspartner kan din klubb bidra til å nå denne visjonen og samtidig få betalt for jobben.

NorSweet gir 10% tilbake til din klubb – gjelder kjøp i vår nettbutikk.

Hvordan kan klubben min bli med?

Send e-post til partner@norsweet.com for mer info og avtal en presentasjon av konseptet. Liker dere ideen, så er dere i gang i løpet av kort tid.

sukkerfrittil-nettside

1. Deling av info

Klubben mottar info og en egen lenke fra NorSweet / SweetReward.

Linken og infoen deles videre gjennom klubbens kommunikasjonsplattformer til medlemmene.

sukkerfrittil-nettside (1)

2. Nettbutikken

Medlemmene mottar invitasjon fra klubben. De registrerer seg i SweetReward og når de deretter handler sunne norskproduserte og sukkerfri produkter, får klubben sin andel av kjøpesummen (fratrukket mva og frakt).

sukkerfrittil-nettside (2)

3. Klubbens andel

For hvert kjøp som gjøres av medlemmer – registrert via klubbens lenke/invitasjon – mottar klubben 10 % av salget – helt automatisk

4. Dugnanden

Når medlemmene oppfordrer andre til å gjør akkurat det samme som dem, øker klubbens inntekter. Dette må være den enkleste, mest miljøvennlige og sunneste dugnaden som finnes… 😊

5. Rett hjem

Vi leverer produktene rett hjem til alle som handler via nettsiden – din jobb er gjort.

6. Effektivt og trygt

Enkel og effektiv «dugnad» som både klubben, medlemmene og helsen tjener på! Og, vi unngår store ansamlinger av mennesker som skal hente og bringe – trygt og godt!

Støtt klubben din

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!