Sukkerfritt Idrettslag

Gjennom Sukkerfritt Idrettslag kan din klubb være med å redusére tilsatt sukker i mat som blir solgt og servert i klubbens regi. I tillegg har klubben mulighet til å få løpende inntekter gjennom kjøp medlemmer gjør i nettbutikken.

Digital Dugnad

NorSweet gir 10% tilbake til din klubb for all kjøp i vår nettbutikk. Ved å følge disse enkle stegene kan din klubb få løpende inntekter.

Hva er egentlig sukkerfritt idrettslag?

Et konsept hvor idrettslaget setter fokus på å redusere salg og servering av produkter med høyt sukkerinnhold, på arrangementer og i klubbens regi.

Hvorfor skal klubben bli med?

NorSweet har som visjon å fjerne sukker fra alle kjøkken, og gjennom dette bidra til god folkehelse. Som Samarbeidspartner kan din klubb bidra til å nå denne visjonen og samtidig få betalt for jobben.

Hvordan kan klubben min bli med?

Send e-post til partner@norsweet.com for mer info og avtal en presentasjon av konseptet. Liker dere ideen, så er dere i gang i løpet av kort tid.

sukkerfrittil-nettside

1. Deling av info

Klubben mottar info og en egen link fra NorSweet. Linken og infoen deles videre gjennom klubbens komunikasjonsplattformer til medlemmene.

sukkerfrittil-nettside (1)

2. Nettbutikken

Medlemmene mottar klubbens info og link. Benytter seg av linken. Handler sunne norsk produserte og sukkerfri produkter.

sukkerfrittil-nettside (2)

3. Klubbens andel

For hver person som handler med klubbens link, mottar klubben 10 % av salget automatisk .

4. Dugnanden

Den starter når medlemmene gjør akkurat det samme som klubben. De deler klubbens link til andre som ønsker å støtte medlemmene og klubben. Og klubben mottar 10% av handelen

5. Rett hjem

Vi leverer produktene rett hjem til alle som har handlet via klubbens link.

6. Effektivt og trygt

Enkel og effektiv måte som som ganger både klubben, medlemmene og helsen til alle som er bevisst på en sukkerfri hverdag. Ikke minst en stressfri og korona vennlig dugnad.

Støtt klubben din

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!