SweetAmbassador

I NorSweet er vi opptatt av å sette søkelys på sukkerreduksjon og formidle vårt alternativ til hvitt raffinert sukker – fordi vi vet at vi hjelper mange til et bedre liv.

Vi kommuniserer gjennom forskjellige kanaler som nettsider og sosiale medier, men mest av alt tror vi på praten, altså en-til-en . Vår erfaring er at ingenting er sterkere enn en direkte og personlig en-til-en samtale – hvor mennesker får troverdig informasjon og mulighet til å stille spørsmål om våre produkter og hvem NorSweet er.

Informer – Inspirer – Motiver
Som SweetAmbassador er din oppgave å informere og inspirere de du møter, slik at de blir motivert til å prøve ut vårt alternativ og få en positiv opplevelse av NorSweet.

Din jobb blir å promotere våre produkter og dele dine erfaringer med de som viser interesse. Og, i tillegg til gleden med å hjelpe andre, belønnes du med en del av salgsinntekten 😊

 En viktig detalj: Som SweetAmbassador trenger du ikke kjøpe inn produkter for videresalg. Alle ordrer behandles digitalt, og varene blir sendt direkte til sluttkunden. 

Du gjør jobben slik du trives med å jobbe
Med bruk av våre arbeidsverktøy kan du jobbe hvor du vil, når du vil og hvor mye du vil. Det er fullt mulig å jobbe både online – fra ditt eget hjem/kontor – , «offline» – på stand ute på kjøpesenter, treningssenter, messer o.l. – eller med kombinasjoner av disse. Vi er alle forskjellige og da må vi finne vår måte å løse dette på…

Opplæring og trening
Skal du fremstå trygg og troverdig, krever det kunnskap og ferdigheter om det du skal formidle. NorSweet tilbyr opplæring inne de emner du bør kunne og vi legger til rette for trening tilpasset ditt erfaringsnivå. Du får også din personlige «mentor» som du kan «støtte deg til» når du har behov for hjelp.

Ønsker du å bli med?
Synes du fortsatt dette er spennende og vil vite mer – da starter vi like godt med litt grunnleggende opplæring 😊

Gjennom SweetAcademy legger vi grunnlaget for kunnskapen rundt sukker.

Klikk på knappen under – Gjennomfør kurset – Svar på noen enkle spørsmål

Vi kontakter deg så snart du har fullført – Lykke til!