veronicalj

“Heisann venner!
Jeg har inngått et spennende samarbeid med NorSweet AS – de utvikler og produserer smart mat helt uten tilsatt sukker. Mitt favorittprodukt er garantert serien med kalorifrie sukkererstatninger som er laget av mais! – Du må prøve det – og min favoritt er NorSweet salty caramel som jeg har begynt å bruke i hvetebakst, kaker, teen min og ikke minst så blander jeg den med hakkede nøtter og strør det over yoghurten min på kvelden. Jeg er en søtmons uten like og nå kan jeg endelig nyte det søte med god samvittighet uten å bekymre meg for at det har negativ virkning på helse og vekt.

Gjennom samarbeidet med NorSweet har jeg fått 300 smaksprøver som jeg kan dele ut gratis (de sender det gratis også!) som dere kan bestille i skjemaet under.
Dere kan også med skjemaet melde dere inn i SweetReward – dette fordelsprogrammet er faktisk noen av det mest spennende med NorSweet-bedriften. Fordelsprogrammet gir masse inspirasjon og kunnskap om hvordan en kan redusere sitt eget sukkerforbruk, kunnskap om hvitt raffinert sukker og hva som skjer med kroppen når en spiser for mye sukker. Så huk av for denne når dere bestiller gratis smaksprøve – det er et fordelsprogram som gir deg veldig både fordeler og inspirasjon.

Vi snakkes 🙂

OBS! Jeg har kun 300stk som deles ut gratis.

  Følg meg instagram , veronicalj for inspirasjon